Kedves Ügyfelünk!

Ezúton értesítjük, hogy 2018. január 13-tól – a megváltozott ügyfélszokások miatt – mobilCIB szolgáltatásunkat megszüntettük, így 2018. január 13-tól új mobilCIB-re vonatkozó szerződést nem kötünk, valamint a szolgáltatás ettől az időponttól kezdve nem elérhető

Ennek megfelelően a fogyasztók és egyéni vállalkozók esetében az Általános Lakossági Üzletszabályzat, vállalkozások esetében az Általános Vállalati Üzletszabályzat 9.1.2. pontjaira hivatkozva 30 napos felmondási idő alkalmazásával 2018. január 12. napjára részben felmondtuk a CIB Internet alapú Elektronikus Szolgáltatások és eBroker szolgáltatás igénybevételéről szóló szerződés mobilCIB szolgáltatásra vonatkozó részét, mely alapján a szerződés mobilCIB szolgáltatásra vonatkozó része 2018. január 13-tól megszűnt. Az Elektronikus Szolgáltatásokra vonatkozó szerződés felmondással nem érintett részei továbbra is változatlan tartalommal hatályban maradnak.

Banki ügyeit ezentúl kényelmesen, bármilyen eszközön (PC-n, tableten, mobilon), bárhol intézheti új internetbankunk, a CIB Bank Online segítségével, melynek használatához mindössze egy böngészőre van szüksége.

Kattintson, és próbálja ki: https://online.cib.hu

A regisztrációhoz mindössze ennyit kell tennie:

1. Adja meg jelenleg a CIB Internet Bankban használt belépési azonosítóit (Felhasználói azonosító, jelszó, token által generált jelszó).
2. Olvassa el, és fogadja el a használathoz szükséges felhasználói szerződésmódosítás feltételeit.
3. A szerződés módosítást erősítse meg a token által generált egyszer használatos jelszó megadásával.
4. A CIB Bank Online használatra kész!

Üdvözlettel:

CIB Bank Zrt.Megjelent a CIB Bank mobilalkalmazás!

Legyen mindig karnyújtásnyira a bankja!

A CIB Bank mobilalkalmazással intézze egyszerűbben, szabadabban, és személyre szabottabban mindennapi banki ügyeit okostelefonját használva!

Pénzügyek egyszerűen. #withCIB


1. Töltse le az alkalmazást most!


2. Regisztráljon!

Regisztrációs folyamat bemutatása >>

További információkért látogasson el a with.cib.hu honlapra!